Home Wie? Wat? Hoe? Voor wie? Coaching Supervisie Intervisie Training Bedrijfsmaatschappelijk werk Links
 

 

Hoe?

   

Coaching en bedrijfsmaatschappelijk werk omvat meestal 5 tot 6 bijeenkomsten, inclusief het startgesprek. Bij supervisie zijn er minimaal 10 tot maximaal 15 bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur. De voor een bijeenkomst beschikbare tijd gebruiken we zo efficiënt mogelijk. Ik werk doel- en taakgericht, zonder té zakelijk te worden. Een goede voorbereiding en verslaglegging bevordert de efficiëntie. Na elke bijeenkomst maak je een reflectieverslag en bereid je de volgende bijeenkomst in overleg met mij voor. Vaak geef ik opdrachten waarmee je in de praktijk aan de slag gaat.

De aard van je vraag heeft invloed op de duur van een traject. Wil je bijvoorbeeld nieuwe vaardigheden aanleren, dan vereist dat oefentijd.

Het gaat in mijn begeleiding of training om jóu, de klant. Jouw vragen staan centraal. Een voorwaarde voor het bereiken van een goed resultaat is dat het klikt tussen jou en mij als coach, supervisor, trainer, bedrijfsmaatschappelijk werker of intervisiebegeleider.

Wij maken telefonisch of in een face-to-facecontact kennis met elkaar. Belangrijk is dat we tijdens dit gesprek te weten komen of we met elkaar in zee kunnen en willen gaan. We bespreken wat de meest passende begeleiding is. Na dit eerste gesprek, waaraan geen kosten zijn verbonden, doe ik een voorstel voor de aanpak en breng ik een offerte uit.

Onze gesprekken vinden plaats in mijn werkruimte in Arnhem Zijpendaalseweg 85 of, als dat handiger is, op een andere locatie (mijn praktijk is op 5 minuten loopafstand van NS station Arnhem en er zijn goede parkeermogelijkheden).

 

Contact

Annet Krosenbrink
coaching, supervisie en training
 
Zijpendaalseweg 85
6814 CG Arnhem 

telefoon
mobiel
e-mail

:
:
:

026 – 3519735
0612816877
ankro@xs4all.nl

Disclaimer....